IFK Bänared - Frillesås FF (3 - 5)
Match i Division 5 Halland Norrra, herrar 2023
Matchstart: 2023-05-17 kl 19:00
Arena: Bänaredsvallen

I en spännande och målrik match på Bänaredsvallen möttes IFK Bänared och Frillesås FF i Division 5 Halland Norra. Trots att publiksiffran var noll, bjöd lagen på en underhållande fotbollsmatch som slutade 3-5 till bortalaget Frillesås FF.

Det var IFK Bänared som tog ledningen i den 25:e minuten genom Felix Andersson, men Frillesås FF kom tillbaka starkt och kvitterade genom Fredrik Brandin i den 35:e minuten. Bara fyra minuter senare tog bortalaget ledningen genom Isac Pettersson och Albin Julin utökade sedan till 3-1 innan halvtid.

I den andra halvleken satte Fredrik Brandin sitt andra mål för dagen och ökade på till 4-1 för Frillesås FF. Trots en reducering av IFK Bänared genom David Josefsson och Muhamed 'Muki' Habibi, lyckades bortalaget behålla sin ledning. Albin Julin satte sitt andra mål för dagen och fastställde matchresultatet till 3-5 till Frillesås FF.

Matchen präglades av flera varningar, där både Albin Julin och Wictor Larsson från Frillesås FF samt Muhamed 'Muki' Habibi från IFK Bänared drog på sig gula kort.

Med denna viktiga seger klättrar Frillesås FF uppåt i tabellen, medan IFK Bänared fortsätter att kämpa i mitten av tabellen. En spännande match som bjöd på många mål och dramatik på Bänaredsvallen denna onsdagkväll.