Match i Division 5 Halland Norrra, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-09 kl 19:00
Arena: Löftavallen
Publik: 55

Löftadalens IF och Väröbacka GIF möttes på Löftavallen i en division 5 Halland Norra-match på fredagskvällen. Efter en intensiv match på Löftavallen vann hemmalaget Löftadalens IF med 2-1 mot Väröbacka GIF.

Matchen startade kl 19:00 inför en publik på 55 personer, med Valmir Kelmendi som huvuddomare och Fadil Zeneli och Bekim Batatina som assisterande domare.

På den 17:e minuten tog Löftadalens IF ledningen med 1-0 genom ett straffmål från Mattias Hallengärd. I den 25:e minuten blev Löftadalens Theodor Strömberg varnad. Väröbacka GIF reste sig och David Svensson kvitterade matchen med ett frisparksmål på den 27:e minuten, så ställningen var 1-1.

Albin Liljegren blev varnad för Väröbacka GIF på den 35:e minuten. Precis innan halvtidsvilan, blev Robin Johansson varnad för Löftadalens IF på den 45:e minuten.

Andra halvlek fortsatte i högt tempo. I den 68:e minuten gjorde Löftadalens Filip Davidsson 2-1 genom ett nickmål. Erik Sahlén blev varnad för Väröbacka GIF i den 78:e minuten. På den 83:e minuten blev Löftadalens Mattias Hallengärd varnad igen.

Trots Väröbacka GIF:s ansträngningar att kvittera lyckades de inte hitta rätt väg till målet och matchen slutade med en 2-1-seger för Löftadalens IF.