Långås/Morup - Kung Karl BK (4 - 2)
Match i Division 5 Halland Norrra, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-12 kl 19:00
Arena: Morups IP A

Det var en spännande match mellan Långås/Morup och Kung Karl BK på Morups IP A. Trots att det inte fanns någon publik på plats var det ett intensivt möte mellan lagen.

Det var Kung Karl BK som inledde matchen starkast och tog ledningen redan i den 9:e minuten när Olle Johansson satte dit bollen. Laget fortsatte att pressa och ökade sin ledning i den 35:e minuten genom Jonas Reinholdsson som gjorde ett fint frisparksmål.

Långås/Morup gav dock inte upp och reducerade innan halvtid när Denniz Leinonen lyckades få in bollen i mål i den 40:e minuten. Matchen fortsatte att vara jämn och intensiv, och i den 75:e minuten lyckades Anders Pentéus kvittera för Långås/Morup.

Med endast fem minuter kvar av matchen tog Långås/Morup ledningen för första gången genom Tobias Jörgensen. Laget ville inte släppa ifrån sig ledningen och i den 90:e minuten satte Denniz Leinonen sitt andra mål för kvällen och fastställde slutresultatet till 4-2 till Långås/Morup.

Domaren Albin Osdautaj höll en bra koll på matchen och delade även ut varningar till spelare från båda lagen. Assisterande domarna Dorde Lujic och Raymond Arifi höll också ett gott öga på spelet.

Det var en välspelad match där båda lagen visade kämparglöd och engagemang. Till slut var det dock Långås/Morup som drog det längsta strået och kunde fira en välförtjänt seger.