IFK Bänared - Bua IF (2 - 2)
Match i Division 5 Halland Norrra, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-21 kl 19:00
Arena: Bänaredsvallen

IFK Bänared tog emot Bua IF på hemmaplan på Bänaredsvallen inför en publiksiffra på 0 åskådare. Domaren Jimmy Olsson höll i trådarna med assistans från Diaa Almughrabi och Erblin Pantina.

Matchen började intensivt och redan i den sjätte minuten drog Julius Nilsson på IFK Bänared på sig en varning. I den 35:e minuten tog Bua IF ledningen genom Shkëlqim Halili och gick till halvtidsvila med 0-1 ledning.

I den andra halvleken kom IFK Bänared ut starkt och kvitterade till 1-1 genom Muhamed 'Muki' Habibi i den 52:a minuten. Bara fem minuter senare fick David Josefsson i IFK Bänared en varning. Sedan tog IFK Bänared ledningen i den 67:e minuten igen genom Muhamed 'Muki' Habibi.

Matchen fortsatte vara intensiv och flera gula kort delades ut, både till IFK Bänared och Bua IF. I den 88:e minuten lyckades ändå Bua IF kvittera till 2-2 genom Oskar Cronvall. Matchen slutade oavgjort och lagen fick en poäng var i Division 5 Halland Norra.