Unite People FC - IF Norvalla (1 - 5)
Match i Division 5 Halland Norrra, herrar 2023
Matchstart: 2023-07-05 kl 19:00
Arena: Håstens IP A

IF Norvalla dominerade från första till sista minut i matchen mot Unite People FC på Håstens IP. Trots att det var en onsdag kväll och ingen publik var närvarande, var det ett spännande möte mellan lagen i Division 5 Halland Norra.

Efter bara åtta minuter slog Amadeus Öst in ett nickmål för IF Norvalla och efter det gick det snabbt. Unite People FC kämpade för en omedelbar kvittering och fick den genom Andre Tärnlöv i 10:e minuten.

Men IF Norvalla svarade omedelbart och tog ledningen igen genom Ludwig Östh i 23:e minuten. I den andra halvleken fortsatte IF Norvalla att dominera och satte in tre mål till. Emil Hentilä slog in ett nickmål i den 48:e minuten, Gabriel Wiman slog i bollen i mål i den 55:e minuten och sedan fasta vid målet satte Amadeus Öst in sitt andra mål i matchen i den 60:e minuten.

Unite People FC kämpade för att komma tillbaka, men kunde inte stoppa IF Norvallas starka anfall. Matchen var ibland intensiv, och tre varningar gavs till Unite People FC-spelarna Daniel Svensson, Suad Halili och Ahmed Hamad.

Till slut var det IF Norvallas natt, som kunde fira en välförtjänt seger på 5-1.