Match i Division 5 Halland Norrra, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-17 kl 13:00
Arena: Västkustvallen
Publik: 88

Det var en solig söndagseftermiddag på Västkustvallen när Bua IF tog emot Särö IK i Division 5 Halland Norra. Publiken, bestående av 88 personer, var taggad inför matchen och domare Sami Dalali skulle leda drabbningen med assistans av Arian Amouzandeh och Karl-Erik Mattsson.

Redan efter åtta minuter tog hemmalaget ledningen när Christopher Axelsson stänkte in bollen i mål. Bua fortsatte att dominera och ökade på ledningen till 2-0 genom Labinot Syla i den 29:e minuten. Melker Johansson från Särö drog på sig en varning strax innan halvtid, men innan paus lyckades Anton Gabrielsson reducera för gästande laget.

Efter pausen var det återigen Bua som visade vägen, denna gång genom Labinot Syla som inte nöjde sig med ett mål utan även prickade in sitt andra för dagen i den 59:e minuten. Tony Ringqvist fick en varning för hemmalaget innan Lulzim Nuha ökade på till 4-1 i den 77:e minuten.

Särö hade svårt att hålla jämna steg med Bua och Efter ytterligare ett mål av Labinot Syla gjorde han hat-trick i den 81:a minuten. John Graudums och 83:e minut fastställde sedan slutresultatet till 6-1 för Bua IF.

En imponerande seger för Bua IF som visade klass och fick med sig tre viktiga poäng i Division 5 Halland Norra. Särö IK får ladda om inför kommande matcher för att försöka studsa tillbaka från dagens tunga förlust.