Match i Division 5 Medelpad, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-04 kl 19:00
Arena: Söråkers IP
Publik: 19

I en spännande match i Division 5 Medelpad möttes Söråkers FF och Hassels IF på Söråkers IP inför en publik på 19 personer. Domare för kvällen var Gustaf Kallryd, assisterad av Isac Gunnarsson och Abdirahman Hassan.

Redan efter fyra minuter tog Söråkers FF ledningen genom Johan Kolbäck, men bara åtta minuter senare kvitterade Hassels IF genom ett självmål. Johan Kolbäck återtog ledningen åt Söråkers FF i den 18:e minuten innan Jesper Andersson utökade till 3-1 tidigt i andra halvlek.

Hassels IF gav sig dock inte och reducerade genom Simon Jönsson i den 56:e minuten. Max Olsén kvitterade sedan till 3-3 bara två minuter senare. Men i den 66:e minuten tog Söråkers FF ledningen igen genom Filip Petré Oskarsson och matchen slutade 4-3 till hemmalaget.

Det var en händelserik match med flera mål och varningar åt båda hållen. Hassels IF får ta med sig en stark kämpainsats trots förlusten, medan Söråkers FF kan glädjas åt tre poäng i denna jämnt fördelade match.