Sundsvalls FF - Matfors IF 2 (1 - 7)
Match i Division 5 Medelpad, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-22 kl 15:00
Arena: Baldershovs IP Konstgräs 11-11

Matchen mellan Sundsvalls FF och Matfors IF 2 på Baldershovs IP Konstgräs 11-11 inleddes intensivt med ett tidigt mål av gästande lag. William Bergman satte bollen i nätet redan efter fem minuters spel, vilket gav Matfors IF 2 en tidig ledning.

Sundsvalls FF svarade dock snabbt genom Fitim Ugzmailjis mål i den 15:e minuten, vilket ledde till en tillfällig kvittering. Tyvärr lyckades inte hemmalaget hålla uppe tempot, och Matfors IF 2 dominerade resten av matchen.

Linus Vallin satte in en straff i den 21:a minuten och ökade gästernas ledning till 2-1. Matfors IF 2 fortsatte trycka på och Max Stenmark och Liam Johnson utökade ledningen till 4-1 innan halvtid.

I den andra halvleken fortsatte Matfors IF 2 att dominera spelet. Vincent Johnson, Rasmus Wiklander och återigen Vincent Johnson satte tre mål till, vilket slutresultatet 1-7 till gästerna.

Matchen präglades även av flera varningar och en utvisning för Sundsvalls FFs spelare, vilket gjorde att de fick spela stora delar av matchen med en man mindre på planen.

Matfors IF 2 visade prov på en imponerande laginsats och tog en övertygande seger mot Sundsvalls FF. Medan hemmalaget får ta med sig lärdomar och försöka komma tillbaka starkare i nästa match i Division 5 Medelpad.