Match i Division 5 Medelpad, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-01 kl 19:00
Arena: Nedansjö IP
Publik: 29

Matchen mellan Nedansjö IK och Matfors IF 2 inleddes på Nedansjö IP inför en publik på 29 personer. Domaren Gustaf Kallryd höll i pipan och assisterades av Abdullatif Al-Barawy och Elias Kling.

Redan efter tre minuter tog Matfors ledningen genom Oliver Andersson, och bara några minuter senare utökade de sin ledning till 2-0 genom William Mårtensson. Innan pausvilan hade Albin Öberg gjort även 3-0 till gästande lag.

I andra halvlek vaknade Nedansjö till liv och Joakim Wickberg reducerade till 1-3 efter 54 minuter. Matchen blev hetsigare och både Viktor Bergman Gullmark och Jonatan Söder fick varsin varning för Nedansjö.

I den 80:e minuten fick hemmalaget in en nick från Jakob Hiltunen och reducerade till 2-3. Nu hade Nedansjö fått blodad tand och bara tre minuter senare kvitterade Marcus Jonsson till 3-3.

Matchen slutade sedan 3-3 efter en dramatisk andra halvlek där Nedansjö hämtade upp ett tremålsunderläge. Hannes Kerfstedt fick en varning i slutskedet av matchen för hemmalaget, men det gör inte saken förändrade. Det blev en delad poäng för båda lagen i denna spännande match i Division 5 Medelpad.