Match i Division 5 Medelpad, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-15 kl 20:00
Arena: HK Vallen 1
Publik: 50

På en solig onsdagkväll möttes FC Kraftfull och Sund IF 2 på HK Vallen 1 inför en publik på 50 personer. Domare Jesper Löf höll i pipan, assisterad av Hussein Abukar Osman och Oskar Hellgren.

Matchen började jämnt och båda lagen skapade chanser, men det var Sund IF 2 som tog ledningen i den 42:a minuten när Allix Jonsson satte dit 0-1. FC Kraftfull försökte att komma tillbaka men det var Sund IF 2 som ökade på sin ledning i den 47:e minuten genom Absar Nurul.

I den 27:e minuten fick Ebrima Samateh från FC Kraftfull en varning och i den 75:e minuten fick Absar Nurul från Sund IF 2 också en varning. Matchen fortsatte med intensivt spel men inget av lagen lyckades få in fler bollar i nätet.

När slutsignalen ljöd stod det klart att Sund IF 2 hade vunnit matchen med 0-2 och tog med sig tre viktiga poäng i Division 5 Medelpad. Ett bra genomfört tillställning av båda lagen i en spännande fotbollsmatch på HK Vallen 1.