Match i Division 5 Medelpad, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-15 kl 19:00
Arena:
Publik: 27

Matchen mellan Stockviks FF och Sundsvalls FF i Division 5 Medelpad, herrar, spelades under onsdagskvällen inför en publik på 27 personer. Domaren för kvällen var nummer 100110035.

Det var Sundsvalls FF som tog ledningen i matchen efter 15 minuters spel när Fitim Ugzmailji lyckades pricka in bollen i mål och göra det till 0-1 för bortalaget. Stockviks FF svarade dock snabbt och kvitterade bara fyra minuter senare när Philip Pallin lyckades få in bollen i mål och göra det 1-1.

Det dröjde inte länge innan Sundsvalls FF återtog ledningen i matchen. Efter 33 minuters spel var det Eliaz Edberg som satte dit bollen och gjorde det till 1-2 för bortalaget. Resultatet stod sig sedan matchen ut.

I den andra halvleken bjöds det på en del heta dueller och Sundsvalls FF drog på sig två varningar, den första till Eliaz Edberg och den andra till Fitim Ugzmailji, under tilläggstiden.

Matchen slutade alltså 1-2 till Sundsvalls FF som kunde resa hem med tre poäng i bagaget efter en välspelad match mot Stockviks FF.