Match i Division 5 Medelpad, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-22 kl 19:00
Arena: Flodbergsudden
Publik: 30

Matchen mellan Sund IF 2 och Viskans IF på Flodbergsudden inleddes med stor spänning. Matchen började bra för hemmalaget som redan i den åttonde minuten tog ledningen genom Michieale Emhatsion Weldemichael. Sund fortsatte dominera matchen och i den 48:e minuten utökade Absar Nurul ledningen till 2-0.

I den 73:e minuten var det återigen dags för Absar Nurul att hitta nätet och göra 3-0 till Sund. Det var dock Michieale Emhatsion Weldemichael som stod för höjdpunkten i matchen när han i den 76:e minuten gjorde sitt andra mål för dagen och Sunds fjärde.

Absar Nurul fortsatte att vara het framför mål och i den 78:e minuten gjorde han sitt tredje mål för dagen och Sunds femte. Sund höll sedan tätt bakåt och i den 86:e minuten fick även Adrian Buzi vara med på målfesten när han satte 6-0 på en frispark.

Viskans IF fick till slut en tröst i den 88:e minuten när Anton Olsson lyckades reducera till 6-1 med en fin frispark. Trots det kunde man inte hota Sund IF 2 som kunde säkert ta hem en övertygande seger med 6-1 inför den 30 personer starka publiken på Flodbergsudden. En helt igenom dominans av Sund IF 2 som visade prov på en imponerande offensiv form under hela matchen.