Match i Division 5 Medelpad, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-29 kl 19:00
Arena: Flodbergsudden

På onsdagskvällen möttes Sund IF 2 och Hassels IF på Flodbergsudden i en match i Division 5 Medelpad. Trots att det var en viktig match för båda lagen var det en oväntad dominans från Hassels IF.

Redan efter 10 minuter tog Hassels ledningen genom Gustav Salomonsson och fortsatte att pressa Sund IF 2. Bara några minuter senare utökade Jan Henriksson ledningen till 2-0 och Lamin Konate satte sedan 3-0 bara några minuter senare.

Innan halvtid hade Gustav Salomonsson gjort sitt andra mål och ökat Hassels ledning till 4-0. Trots den stora ledningen gav Sund IF 2 inte upp och lyckades reducera genom Emil Jabari i den 65:e minuten och sedan även få in en straff genom Bardhi Shala i den 70:e minuten.

Men Hassels IF svarade snabbt med två mål till, ett straffmål av Adam Persson i den 75:e minuten och sedan Denniz Ekman som satte spiken i kistan med 6-2 i den 77:e minuten.

Matchen slutade därmed 2-6 till Hassels IF, och de tog hem en övertygande seger på bortaplan. Sund IF 2 får ta med sig lärdomar från matchen och ladda om inför nästa match för att försöka komma tillbaka på vinnarspåret.