Match i Division 5 Medelpad, herrar 2022
Matchstart: 2022-08-17 kl 19:00
Arena: Nedansjö IP
Publik: 37

Det var en spännande match mellan Nedansjö IK och Söråkers FF på Nedansjö IP i Division 5 Medelpad. Trots en relativt liten publiksiffra på 37 åskådare var stämningen på topp under hela matchen.

Domaren Hussein Abukar Osman höll en stadig hand över matchen och delade ut ett antal varningar till båda lagen. Redan i den 26:e minuten drog Söråkers FF:s Erik Edström Petré på sig en varning, följt av lagkamraten Joar Steen i den 44:e minuten.

Men det var hemmalaget Nedansjö IK som tog ledningen i den 56:e minuten när Andreas Sundqvist satte dit bollen, vilket ledde till ett öronbedövande jubel från hemmafansen. Trots flera farliga chanser från båda lagen lyckades inget av dem få in bollen i nätet och matchen slutade 1-0 till Nedansjö IK.

Det var en kämpig andra halvlek där spelare från båda lagen visade stor passion och engagemang på planen. I den 77:e minuten drog även Emil Eriksson Palmqvist på Nedansjö IK sig en varning, följt av Söråkers FF:s Jonas Nordström i den 80:e minuten.

Nedansjö IK kunde hålla undan och ta tre viktiga poäng hemma på Nedansjö IP. En välspelad match där båda lagen visade framfötterna och bjöd på underhållande fotboll för publiken.