Arena: Söråkers IP
Publik: 38

Matchreferat:

Det var en intensiv match mellan Söråkers FF och Sundsvalls FF på Söråkers IP under onsdag kväll. Publiken, som bestod av 38 personer, fick verkligen se en underhållande match.

Det var Söråkers FF som tog ledningen efter 30 minuter genom Anton Jonsson. Laget ökade sedan på sin ledning precis innan halvtid genom Johan Kolbäck, vilket gjorde att de gick in i pausen med en 2-0 ledning.

I den andra halvleken kom Sundsvalls FF tillbaka starkt och reducerade till 2-1 genom Eliaz Edberg efter 50 minuter. Bara elva minuter senare lyckades de kvittera genom Fitim Ugzmailji, vilket gav laget ny energi.

Men Söråkers FF visade prov på karaktär och kämpade sig tillbaka. Melvin Gustafsson Ogebrand gjorde 3-2 i den 77:e minuten och laget höll sedan sitt försvar tätt. Trots hårda försök från Sundsvalls FF att komma tillbaka lyckades de inte få in bollen.

Matchen avslutades med en sista spik i kistan från Söråkers FF genom Olle Forsberg, som gjorde slutresultatet 4-2. Domaren Abdisadiq Muse Farah hade fullt upp att hålla koll på matchen och delade ut flera varningar till båda lagen för otillåtna tacklingar.

Söråkers FF kunde därmed fira en viktig seger på hemmaplan, medan Sundsvalls FF åkte hem med en besvikelse över att inte kunna ta poäng. Det var verkligen en spännande match med många vändningar och dramatik på planen.