Matchstart: 2022-08-24 kl 18:00
Arena: Kustängens IP
Publik: 34

Matchreferat:

Det var en spännande match mellan Stockviks FF och Sund IF 2 på Kustängens IP inför en publik på 34 personer. Domaren Roger Lundbäck höll i pipan med assistans av Seyed Mohammad Hosseini och Sefatullah Naghibi.

Det var hemmalaget Stockviks FF som tog ledningen i den 17:e minuten genom Abozar Yaghobi, vilket fick publiken att jubla. Bara två minuter senare utökade Tim Ström ledningen för Stockviks FF och det såg ljust ut för hemmalaget.

Sund IF 2 kämpade dock på och i den 63:e minuten reducerade Absar Nurul för bortalaget, vilket gav dem ny energi att fortsätta kämpa. I den 80:e minuten lyckades Sund IF 2 kvittera genom Adrian Buzi och matchen slutade 2-2.

Det blev en del kort under matchen, med varningar för Ali Panahi och Oskar Mårtensson från Sund IF 2 samt David Wikman, Sondre Molander Nymo och Oliver Otmalm från Stockviks FF.

Det blev en jämn och underhållande match mellan Stockviks FF och Sund IF 2 som slutade oavgjort med resultatet 2-2. En match där båda lagen visade upp sitt kämparanda och där poängen delades rättvist.