Match i Division 5 Medelpad, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-04 kl 15:00
Arena: Thulevallen

Det var en spännande match mellan Matfors IF 2 och Sundsvalls FF på Thulevallen i Division 5 Medelpad. Trots publikens frånvaro var det en intensiv match med mycket målchanser.

Redan efter sex minuters spel tog Matfors ledningen genom en fin avslutning av Max Stenmark, som skulle komma att bli en nyckelspelare i dagens match. Bara åtta minuter senare ökade Stenmark på ledningen med sitt andra mål för dagen.

Sundsvalls FF gav dock inte upp och reducerade till 2-1 genom Jonas Svensson i den 23:e minuten. Men Matfors svarade genast tillbaka innan halvtidsvilan genom en vacker frispark av Oliver Andersson, vilket innebar 3-1 inför pausen.

I den andra halvleken fortsatte Sundsvalls kämpa och fick till slut en straff, som Juan Medina förvaltade på bästa sätt och reducerade till 3-2. Men Max Stenmark ville inte släppa taget om segern och gjorde sitt tredje mål för dagen, vilket fullbordade hans hat trick och satte slutresultatet till 4-2 till Matfors IF 2.

Domaren Oscar Moss hade koll på matchen och delade även ut en varning till Sundsvalls Yllmen Ramosaj för en tuff tackling. En välspelad match av båda lagen men Matfors IF 2 visade sig vara det starkare laget denna dag.