Match i Division 5 Medelpad, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-18 kl 15:00
Arena: Thulevallen
Publik: 65

I en het och välspelad match på Thulevallen möttes Matfors IF 2 och Viskans IF i Division 5 Medelpad, herrar. Matchen inleddes intensivt och redan efter en minut tog Viskans IF ledningen genom Johan Skog, som lyckades överlista hemmalagets målvakt.

Viskans IF drog på sig en varning genom Elias Johansson innan Alfred Ström Boman kvitterade för Matfors IF 2 i den 25:e minuten. Matchen fortsatte vara jämn med chanser åt båda hållen, men det var Viskans IF som kunde gå till halvtidsvila med ledningen efter att Jerry Backlund gjort 1-2 strax före paus.

I den andra halvleken fortsatte Viskans IF att pressa på och Anton Olsson ökade på till 1-3 tidigt efter pausvilan. Matfors IF 2 kämpade i motvinden och lyckades reducera genom Alfred Ström Boman för andra gången i matchen i den 90:e minuten.

Trots en enorm slutforcering från hemmalaget räckte det inte ända fram och Viskans IF lyckades hålla undan till en seger. En match där båda lagen visade prov på bra spel och kämpaglöd inför de 65 åskådarna på plats. Domaren Hans Söderblom höll i tyglarna tillsammans med assisterande domarna Gamal Al-Barawy och Teodor Lundgren och höll en stabil ledning av matchen.

Efter 90 minuter stod det alltså klart att Viskans IF vann med 3-2 mot Matfors IF 2 i denna spännande batalj på Thulevallen.