Match i Division 5 Medelpad, herrar 2023
Matchstart: 2023-05-21 kl 17:00
Arena: Timrå IP Konstgräs
Publik: 67

IFK Timrå tog en övertygande seger när de mötte Sidsjö-Böle IF på Timrå IP Konstgräs i Division 5 Medelpad. Efter en intensiv inledning tog hemmalaget ledningen efter bara två minuter när Tayser Shiqwara satte dit bollen för IFK Timrå.

Sidsjö-Böle IF kämpade på men hade svårt att komma ikapp och deras frustration ledde till två gula kort för Jonas Högman och Krister Vikner. I den 51:a minuten ökade Adrian Yman på ledningen för IFK Timrå och bara åtta minuter senare satte Tayser Shiqwara sitt andra mål för kvällen och gjorde det 3-0 till hemmalaget.

Matchen blev än mer frustrerande för Sidsjö-Böle IF när de olyckligt nog gjorde ett självmål som ökade ledningen till 4-0 för IFK Timrå. Efter det sista målet var det bara en formalitet och IFK Timrå säkrade tre poäng med en imponerande seger.

Sammanfattningsvis var det en dominant insats av IFK Timrå som visade sin klass på hemmaplan inför en publik på 67 personer. Sidsjö-Böle IF kämpade tappert men kunde inte mäta sig med IFK Timrå denna gång. Med mål av Shiqwara, Yman och ett olyckligt självmål säkrade IFK Timrå en övertygande 4-0 seger och tre viktiga poäng i Division 5 Medelpad.