Match i Division 5 Medelpad, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-08 kl 20:00
Arena: Västhagen IP
Publik: 37

Sidsjö-Böle IF mötte Svartviks IF i Division 5 Medelpad, herrarna på torsdag på Västhagen IP. Matchen började kl. 20:00 och publiken på plats var endast 37 personer. Domartrion bestod av Lukas Geibe som huvuddomare och Emma Mattsson och Hugo Pihlström som assisterande domare.

Matchen var jämn i början men efter 28 minuters spel kom det första målet och det var Svartviks IF som tog ledningen genom nummer 10, Christoffer Nerkman. Sedan var det ingen större fara för Sidsjö-Böle IF utan Svartviks IF dominerade matchen från start till mål.

I den 36:e minuten fick Hampus Andersson i Svartviks IF en varning, och bara 12 minuter senare började Sidsjö-Böle få det svårare när Markus Persson fick sin andra varning och blev utvisad.

I den andra halvleken fortsatte Svartviks IF att dominera och direkt efter paus kom det andra målet genom nummer 9, Daniel Andersson Johansson. I den 85:e minuten gjorde Christoffer Nerkman sitt andra mål och ett par minuter senare, i 92:a minuten, säkrade Love Hagstedt segern genom sitt mål. Slutresultatet 0-4 står sig till matchens slut.

Det var en klar seger för Svartviks IF som spelade en stabil match. För Sidsjö-Böle IF var det en tuff förlust som lämnade dem fortfarande utan poäng i tabellen.