Matchstart: 2023-08-03 kl 19:00
Arena: Nedansjö IP
Publik: 50

Det var en riktigt spännande match på Nedansjö IP när Nedansjö IK tog emot IFK Timrå i Division 5 Medelpad. Båda lagen bjöd på en intensiv match med många målchanser och ett högt tempo.

Det var hemmalaget som tog ledningen efter 12 minuters spel när Marcus Jonsson satte dit bollen och gjorde det till 1-0. IFK Timrå låg inte lågt utan kämpade sig tillbaka in i matchen och Tayser Shiqwara kvitterade till 1-1 efter 27 minuter. Innan pausvilan tog Tobias Bredberg ledningen för IFK Timrå med 1-2.

I den andra halvleken var det fortsatt jämnt mellan lagen och Peter Aho kvitterade till 2-2 för Nedansjö IK efter 51 minuter. Matchen blev mer intensiv och det delades ut varningar till både Jakob Hiltunen från Nedansjö IK och Jakob Eliasson från IFK Timrå.

Men det var Viktor Pettersson som blev matchhjälte för Nedansjö IK när han satte dit bollen och gjorde det till 3-2 i den 79:e minuten. Trots flera chanser från båda lagen lyckades ingen av dem få in fler mål och matchen slutade med en seger för Nedansjö IK med 3-2.

Publiken på Nedansjö IP fick verkligen se en underhållande match med många mål och både lag kämpade tappert ända in i slutsekunderna. Domaren Teodor Lundgren höll en bra kontroll på matchen och Jason Blomqvist och Jordan Blomqvist assisterade honom på bästa sätt.

Efter en spännande match är det Nedansjö IK som tar hem tre poäng och firar segern inför de 50 åskådarna på läktaren. En viktig seger för Nedansjö IK i jakten på en högre placering i tabellen.