Match i Division 5 Medelpad, herrar 2023
Matchstart: 2023-08-10 kl 19:00
Arena: Viskans IP
Publik: 11

Matchen mellan Viskans IF och Alnö IF 2 i Division 5 Medelpad bjöd på intensivt spel och målrika ögonblick. Matchen inleddes på Viskans IP inför en publik på endast 11 personer. Domare Hussein Abukar Osman höll i taktpinnen med assistans från Lina Blixth och Fnan Mebrhatu Tewelde.

Det var Alnö IF 2 som tog ledningen i den 18:e minuten genom Jonathan Marklund, och bara fyra minuter senare drog Felix Nilsson på sig en varning för Viskans IF. Matchen fortsatte att vara intensiv och Marklund drog på sig en varning för Alnö IF 2 i den 31:a minuten.

Men Viskans IF hittade en kvittering i den 33:e minuten genom Christian Wilhsson, men glädjen blev kortvarig då Alnö IF 2 återtog ledningen med två snabba mål innan halvtidsvilan. Wilmer Moxén gjorde 1-2 i den 42:a minuten och Victor Selander ökade på till 1-3 i den 44:e minuten.

I den andra halvleken lyckades Viskans IF reducera genom Anton Olsson i den 54:e minuten, men laget fick även en varning när Elias Johansson drog på sig detta i den 77:e minuten. Matchen nådde sitt klimax i den 90:e minuten när Edvin Ödlund satte dit 2-4 för Alnö IF 2 och säkrade tre poäng till sitt lag.

När domaren blåste av matchen stod det klart att Alnö IF 2 hade vunnit med 2-4 och spelat en imponerande match mot Viskans IF. En spännande match och en välförtjänt seger för bortalaget.