Match i Division 5 Medelpad, herrar 2023
Matchstart: 2023-08-13 kl 18:00
Arena: HK Vallen 2
Publik: 65

I en intensiv match på HK Vallen 2 möttes Selånger FK 2 och Södermalm FF i Division 5 Medelpad för herrar. Med en publik på 65 personer och domaren Danyar Tari i spetsen inleddes matchen på söndag kväll.

Det dröjde ända till den 31:a minuten innan första målet kom, och det var Södermalm FF som tog ledningen. Robert Johansson stod för ett nickmål och gav sitt lag en 0-1 ledning. Försvarsspelet var hårt och flera spelare drog på sig varningar, bland annat Vidar Kreij och Zack Jonsson från Selånger FK 2 samt Christer Eriksson och Dennis Marzouki från Södermalm FF.

I den 79:e minuten utökade Södermalm FF sin ledning till 0-2 genom Tommy Stenqvist som även han gjorde ett nickmål. Trots flera försök från Selånger FK 2 lyckades de inte komma tillbaka och matchen slutade med en seger för Södermalm FF med 0-2.

Efter en hård kamp på planen kunde Södermalm FF fira tre poäng medan Selånger FK 2 får ladda om inför nästa match. En spännande match som bjöd på både mål och vassa dueller.