Match i Division 5 Medelpad, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-03 kl 16:00
Arena: Västhagen IP
Publik: 47

Det var en intensiv match mellan Sidsjö-Böle IF och Alnö IF 2 på Västhagen IP inför en publik på 47 personer. Domaren Michael Lie höll i matchen tillsammans med assisterande domarna Burhan Yehye Ibrahim och Morgan Karlström.

Matchen började med en jämn start där Alnö IF 2 fick en tidig varning när Jesper Andersson fick syna det gula kortet i den 7:e minuten. Men det var Sidsjö-Böle IF som tog ledningen genom Simon Andersson Rapp i den 20:e minuten med ett snyggt straffmål. Henrik Sahlén utökade sedan ledningen till 2-0 med ett nickmål i den 35:e minuten.

Alnö IF 2 kämpade på och kunde reducera genom Jesper Andersson som satte dit en straff i slutet av första halvlek, vilket gjorde ställningen 2-1 inför pausvilan.

I den andra halvleken var det återigen Sidsjö-Böle IF som tog kommandot, och Olle Nordberg utökade ledningen till 3-1 i den 51:a minuten. Trots en varning till Filip Tägtström i den 74:e minuten fortsatte Sidsjö-Böle att pressa på och Nordberg lyckades göra sitt andra mål för dagen i den 83:e minuten, vilket fastställde slutresultatet till 4-1 till Sidsjö-Böle IF.

Spelet blev mer intensivt mot slutet och Martin Eriksson fick en varning i den 85:e minuten, men Sidsjö-Böle IF höll undan och säkrade tre poäng i Division 5 Medelpad. En välförtjänt seger för hemmalaget i en välspelad match på Västhagen IP.