Match i Division 5 Medelpad, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-10 kl 14:00
Arena: Svartviks IP
Publik: 99

Svartviks IF tog en välförtjänt seger i dagens match mot Sidsjö-Böle IF med 3-0 på Svartviks IP inför en publik på 99 personer. Matchen dömdes av domaren Omar Meqbil och assisterande domare Frida Svensson och Fnan Mebrhatu Tewelde.

Det var hemmalaget som tog kommandot från start, och redan efter fem minuter fick Hampus Olsson en varning för en hård tackling. Men det var inte förrän i den 39:e minuten som första målet kom, när Christoffer Nerkman med en välplacerad boll satte 1-0 till Svartviks IF. Bara en minut senare ökade han på ledningen till 2-0, och Sidsjö-Böle IF fick det allt svårare.

Andra halvlek var inte lika händelserik, men i den 28:e minuten lyckades Isac Visén få till en fin boll som gick in i mål och fastställde slutresultatet till 3-0 till Svartviks IF. Isac Visén fick senare en varning, tillsammans med Sidsjö-Böles Alfons Puljer.

Svartviks IF kan vara nöjda med sin prestation och tre poäng, medan Sidsjö-Böle IF får gå tillbaka till ritbordet och hitta en ny taktik inför nästa match.