Notvikens IK 3 - Vittjärvs IK/Hedens IF 2 1 - 7

Notvikens IK 3 - Vittjärvs IK/Hedens IF 2 (1 - 7)
Match i Division 5 Norrbotten Norra, herrar  2023
Matchstart: 2023-06-04 kl 20:00
Arena: Tunavallens IP
Publik: 18

Matchen mellan Notvikens IK 3 och Vittjärvs IK/Hedens IF 2 på Tunavallens IP bjöd på en spännande och målrik tillställning. Trots en bra inledning från hemmalaget var det gästande laget som tog ledningen redan efter en minut genom ett olyckligt självmål.

Notvikens IK 3 kämpade på och lyckades kvittera genom Nikan Sinaiee i den 15:e minuten. Men det var Vittjärvs IK/Hedens IF 2 som dominerade matchen och gick upp i ledning igen med två snabba mål av Sarwar Mami Ameen Ameen och Ahmad Shojaee innan paus.

I den andra halvleken fortsatte gästande laget att dominera och utöka sin ledning genom mål av Ronny Sjöberg, William Samuelsson, David Sjöberg och Sarok Mami Ameen Ameen. Slutresultatet skrevs till 1-7 till fördel för Vittjärvs IK/Hedens IF 2.

Publiksiffran låg på 18 personer och domaren Ida Sundström höll en stabil och rättvis ledning av matchen tillsammans med assisterande domarna Jukka Niskala och Omid Mohammadi.