OhtanaPajala FF 2 - Svartbjörnsbyns IF 1 - 1

OhtanaPajala FF 2 - Svartbjörnsbyns IF (1 - 1)
Match i Division 5 Norrbotten Norra, herrar  2023
Matchstart: 2023-06-11 kl 15:00
Arena: Riavallen Pajala

I en stekhet eftermiddag på Riavallen Pajala möttes OhtanaPajala FF 2 och Svartbjörnsbyns IF i en spännande match i Division 5 Norrbotten Norra. Trots frånvaron av publik stod lagen på planen redo att ge allt för att ta hem segern.

Domaren Felix Pekkari blåste igång matchen och det var Svartbjörnsbyns IF som började starkast. Efter en intensiv första halvlek lyckades de ta ledningen genom Zakaria Benabdellah i den 43:e minuten. OhtanaPajala FF 2 svarade dock snabbt och i den 59:e minuten kvitterade Dylan Waara Mander med ett snyggt nickmål.

Matchen fortsatte att vara jämn och intensiv, med båda lagen skapande farliga chanser. Trots flera försök från båda håll stod det kvar 1-1 och domaren blåste av matchen.

Efter en hård kamp på planen delade lagen på poängen i denna mötet. En spännande match som bjöd på en hel del underhållning för de som hade förmånen att se den live. Men till slut blev det alltså en poäng var för OhtanaPajala FF 2 och Svartbjörnsbyns IF i denna tuffa Division 5-match.