Parkalompolo IK - OhtanaPajala FF 2 1 - 2

Parkalompolo IK - OhtanaPajala FF 2 (1 - 2)
Matchstart: 2023-07-29 kl 14:00
Arena: Palovallen
Publik: 50

Det var en spännande match mellan Parkalompolo IK och OhtanaPajala FF 2 på Palovallen. Trots den vackra lördagseftermiddagen med solsken på läktarplats var det på planen som fokus låg.

Det var hemmalaget Parkalompolo IK som tog ledningen i den 34:e minuten genom Ross Matthew Armstrong. Publiken jublade och stämningen var god på läktarplats. Men glädjen blev kortvarig när OhtanaPajala FF 2 kvitterade bara en minut senare genom Gustav Mattsson. Matchen var återigen öppen och båda lagen kämpade för att få in nästa mål.

Och det var OhtanaPajala FF 2 som tog ledningen i den 39:e minuten genom Dennis Mäki. Hemmalaget kämpade för att komma tillbaka men gästerna höll tätt och lyckades hålla undan till slutsignalen.

Domaren Håkan Öberg blåste av matchen och resultatet skrevs till 1-2 till fördel för OhtanaPajala FF 2. En välförtjänt seger för gästerna i en välspelad match inför 50 åskådare på läktaren.