Match i Division 5 Norrbotten Norra, herrar  2023
Matchstart: 2023-08-01 kl 19:30
Arena: Riavallen Pajala
Publik: 44

Det var en spännande match mellan OhtanaPajala FF 2 och IFK Kalix 2 på Riavallen i Pajala. Matchen började snabbt med ett mål av OhtanaPajala FF 2 genom Dennis Mäki i den tredje minuten, vilket ledde till en tidig ledning för hemmalaget.

IFK Kalix 2 svarade dock snabbt och Hannes Fredriksson kunde kvittera till 1-1 i den 24:e minuten. Bara fem minuter senare tog gästerna ledningen genom John Engren och gick till halvtidsvila med 2-1 ledning.

I den andra halvleken ökade spänningen när Faisal Aminu Salley ökade ledningen för IFK Kalix 2 till 3-1 i den 72:a minuten. Trots försök från OhtanaPajala FF 2 att komma tillbaka, ökade Faisal Aminu Salley på sin målkontot genom att göra 4-1 i den 86:e minuten.

Matchen avslutades med IFK Kalix 2 som vinnare med 4-1 och visade prov på ett starkt spel. Publiksiffran var 44 personer och domaren Isac Lundqvist höll en bra kontroll över matchen tillsammans med assistentdomarna Arvid Svanberg Nybom och Felix Pekkari.