Match i Division 5 Östergötland Mellersta, herrar 2022
Matchstart: 2022-04-17 kl 16:00
Arena: Anders Ljungstedts gymnasium
Publik: 58

Matchen mellan Tallboda IF och Vånga IF på Anders Ljungstedts gymnasium slutade oavgjort 0-0 på söndagseftermiddagen inför en publik på 58 personer.

Domaren Victor Galant höll i taktpinnen på planen med sina assisterande domare Mohammad Ali Noori och Abbas Alaa Abdulzahra Abdulzahra.

Matchen var jämn från start till slut med få målchanser åt båda lagen. Tallboda IF kämpade hårt men hade svårt att bryta igenom Vånga IF:s försvarslinje. Trots flera farliga situationer lyckades ingen av lagen sätta dit bollen.

I den 50:e minuten drog Tallboda IF på sig en varning efter en tuff tackling av Robbie Mc Leod. I den 76:e minuten fick även Jacob Löfqvist en varning för en liknande situation.

Vilgot Ahlström fick sitt andra gula kort i den 80:e minuten och blev därmed utvisad, vilket gjorde det svårt för Tallboda IF att pressa på för ett segermål i slutet av matchen.

Trots flera farliga chanser från båda lagen stod det till sist 0-0 när domaren blåste av matchen. En spännande och välspelad match som visade på båda lagen styrkor och svagheter.