BK Kenty - Kimstad GoIF (1 - 1)
Match i Division 5 Östergötland Mellersta, herrar 2022
Matchstart: 2022-04-23 kl 13:00
Arena: Fredriksbergs IP

I en jämn och intensiv match mellan BK Kenty och Kimstad GoIF på Fredriksbergs IP slutade det hela med delad pott då matchen slutade 1 - 1.

Matchen inleddes med högt tempo och det dröjde inte länge innan BK Kenty drog på sig en varning när Filip Johansson fick en tillsägelse av domaren i den 14:e minuten.

I den 18:e minuten tog Kimstad GoIF ledningen genom Liam Ekeroth, som slog in bollen bakom BK Kentys målvakt och fick därmed 0-1 på resultattavlan.

I den andra halvleken var det fortsatt högt tempo och flera heta chanser åt båda hållen. I den 76:e minuten drog även Kimstad GoIF på sig en varning genom Zack Jacobsson.

BK Kenty gav dock inte upp och i den 90:e minuten kom kvitteringen när Alexander Niaifar slog in bollen i nätet och kvitterade till 1-1.

Matchen slutade sedan 1-1 och båda lagen får nöja sig med en poäng vardera. En jämn och välspelad match där båda lagen bjöd på underhållande fotboll inför en publik på noll personer, då matchen spelades inför tomma läktare.