Match i Division 5 Östergötland Mellersta, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-08 kl 19:00
Arena: Kisa IP

Det var en solig kväll på Kisa IP när Kisa BK B tog emot Björsäters SK i en spännande Division 5-match. Trots en publiklös match var det fullt ös på planen.

Matchen inleddes med hårda tag och redan efter 25 minuter var den första varningen delad, då Samuel Lindell från Kisa BK B drog på sig en varning. Bara två minuter senare fick även David Gustafsson från Björsäters SK en varning.

Efter en halvtimmes spel kom det första målet och det var Rasmus Bexell från Kisa BK B som satte 1-0. Spänningen var olidlig och bara sex minuter senare fick Martin Höglind från Kisa BK B en varning samtidigt som Dino Ljuca från Björsäters SK blev utvisad.

I den andra halvleken fortsatte Kisa BK B att dominera och August Storm utökade ledningen till 2-0 i början av halvleken. Rasmus Bexell satte sedan sitt andra mål för kvällen och gjorde det 3-0 för hemmalaget.

Matchen fortsatte i samma tempo och August Storm gjorde sitt andra mål för kvällen och ökade ledningen till 4-0. Rasmus Bexell var inte nöjd med ett mål utan satte även sitt tredje för kvällen och gjorde 5-0. Trots detta fick August Storm en varning för sitt spel.

I slutminuterna av matchen satte Vinicius Rodrigues det sista målet och fastställde slutresultatet till 6-0 till Kisa BK B. En imponerande seger för hemmalaget som visade upp ett fantastiskt spel under hela matchen.

Domaren Peres Rozbayani höll en bra hand över matchen och höll spelarna i schack. Assistans kom från Gaith Kabakibi och Egzon Shehi som gjorde ett bra jobb i sina roller.

En stark seger för Kisa BK B som kommer att gå till historien som ett av deras mest imponerande prestationer. Björsäters SK får gå tillbaka till ritbordet och se över sitt spel inför kommande matcher.