Match i Division 5 Östergötland Mellersta, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-22 kl 19:00
Arena: Dackevallen
Publik: 78

Linghems SK var det starkare laget när de mötte Falerums IF på Dackevallen denna kväll. Redan efter fyra minuter tog de ledningen genom Nikki Hunter, som satte dit 0-1. Falerums IF försökte sätta press på sina motståndare men Linghems SK var effektiva framåt och Hunter ökade på sin målskörd till 0-2 efter 32 minuter.

I den andra halvleken drog Falerums IF på sig flera varningar, och Linghems SK kunde utöka sin ledning till 0-3 genom Fredrik Bjälmén efter 68 minuter. Falerums IF försökte sätta dit en reducering och lyckades få till en straff som de förvaltade på bästa sätt, 1-3.

Men Linghems SK var inte nöjda med det och Marcus Morén satte dit det avslutande målet, 1-4, på en kontring i den 83:e minuten. Domaren blåste av matchen och Linghems SK kunde fira en välförtjänt seger inför publiken på 78 personer.