Match i Division 5 Östergötland Mellersta, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-17 kl 14:00
Arena: Dackevallen
Publik: 51

I en spännande match på Dackevallen möttes Falerums IF och Kimstad GoIF i Division 5 Östergötland Mellersta. Trots en jämn inledning var det Kimstad GoIF som tog ledningen i den 49:e minuten genom Liam Ekeroth, som efter en fin dribbling placerade bollen i mål.

Bara fem minuter senare utökade Jonathan Forsberg Kimstad GoIFs ledning till 2-0, vilket skulle visa sig vara matchavgörande. Trots flera försök från Falerums IF lyckades de inte komma ikapp i matchen.

Domaren Namrod Roueil delade också ut flera varningar under matchen, bland annat till Viktor Gustavsson och Filip Kindstrand från Falerums IF samt Noel Jardstål, Zack Jacobsson och Liam Ekeroth från Kimstad GoIF.

När slutsignalen ljöd stod det klart att Kimstad GoIF vunnit matchen med 2-0 och kunde därmed ta med sig tre poäng från bortamatchen. Publiken på Dackevallen fick se en underhållande match med många chanser och heta dueller på planen.