Linghems SK - Hägerstads IF (5 - 0)
Match i Division 5 Östergötland Mellersta, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-17 kl 12:00
Arena: Lingheden

Linghems SK kunde imponera med en övertygande seger när de tog emot Hägerstads IF på Linghedens arena. Redan efter fyra minuter tog hemmalaget ledningen genom en fin avslutning av Max Axelsson Madsen. Under resten av den första halvleken fortsatte Linghems att dominera och Gustav Engberg utökade ledningen till 2-0 efter 22 minuter.

Hägerstads försökte att komma tillbaka in i matchen men hade svårt att skapa målchanser. Istället kunde Christoffer Sääw göra 3-0 strax innan pausvilan.

I den andra halvleken fortsatte Linghems att trycka på och Sayed Musavi och Oscar Lindén ökade på ledningen ytterligare till 5-0. Matchen präglades även av flera varningar och utvisningar, där Hägerstads Mattias Carlsson till slut fick lämna planen tidigt efter att ha fått sitt andra gula kort.

När slutsignalen ljöd stod det 5-0 till Linghems SK, ett resultat som visade på deras dominans under hela matchen. En stark insats av hemmalaget som tar med sig tre viktiga poäng i Division 5 Östergötland Mellersta.