Linghems SK - Malmens FF (6 - 1)
Match i Division 5 Östergötland Mellersta, herrar 2022
Matchstart: 2022-10-01 kl 12:00
Arena: Lingheden

I en händelserik match mellan Linghems SK och Malmens FF på Linghedens arena började gästande Malmens FF starkt med ett tidigt straffmål genom Abdikadar Mustaphe Said i den 12:e minuten, vilket gav dem ledningen med 1-0.

Linghems SK lyckades dock kvittera snabbt genom Marcus Morén i den 18:e minuten, och sedan tog de ledningen genom Sayed Musavi i den 39:e minuten. Malmens FF drog på sig flera varningar under matchen, vilket visade på deras frustration över att hamna på efterkälken.

I andra halvlek fortsatte Linghems SK att dominera och öka på sin ledning. Nikki Hunter gjorde två mål i den 78:e och 80:e minuten, medan Marcus Morén fullbordade sitt hattrick med ytterligare ett mål i den 84:e minuten. I slutet av matchen satte Marcus Morén även ett fjärde mål, vilket innebar att Linghems SK vann med hela 6-1.

Det blev en övertygande seger för Linghems SK i denna Division 5-match, medan Malmens FF tyvärr slutade sist i tabellen. Domaren Mohamednoor Abdikarim Farah höll i taktpinnen under matchen med hjälp av sina assisterande domare Elaine Stensson och Hassan Hasan Dek. Trots att det inte fanns någon publik på plats bjöd lagen på en underhållande match med många mål och spännande ögonblick.