FC City Trelleborg - Anderslövs BoIK 10 - 2

FC City Trelleborg - Anderslövs BoIK (10 - 2)
Match i Division 5 Skåne Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-04-22 kl 18:30
Arena: Albäcksvallen A-plan
Publik: 78

FC City Trelleborg körde över Anderslövs BoIK i den här fredagskvällens fotbollsmatch på Albäcksvallen A-plan. Redan efter sex minuter satte Besnik Shala ledningsmålet för Trelleborgslaget, och fyra minuter senare följde Metin Nerway upp med sitt första mål för kvällen.

Anderslövs försvar hade inget att sätta emot det starka FC City Trelleborg, och bara 25 minuter in i matchen satte Nerway in sitt andra mål och Trelleborgs tredje. Ernad Crnojevic drog på sig en varning för Trelleborg i den 31:a minuten, men det stoppade inte laget från att fortsätta sina anfall. I den 32:a minuten gjorde Leonardo Radic mål, och fem minuter senare blev det 5-0 genom Dardan Kastrati.

Ahmed Ali satte 6-0 målet för Trelleborg bara tre minuter före pausvilan, och Anderslövs BoIK hade svårt att hitta tillbaka in i matchen i den andra halvleken. Jonathan Holmström lyckades dock sätta in en tröstmål för Anderslöv efter bara två minuter, men Trelleborg fortsatte att dominera. Ardit Gjoci satte in Trelleborgs sjunde mål i den 59:e minuten, och i den 68:e minuten gjorde Leonardo Radic sitt andra mål för kvällen.

Metin Nerway fullbordade sitt hattrick i den 78:e minuten, och Ardit Gjoci gjorde sitt andra mål för kvällen bara tre minuter senare. Anderslövs BoIK lyckades reducera genom Rasmus Leufstedt i den 84:e minuten, men det var för sent. Matchen slutade 10-2 till FC City Trelleborg, som cementerade sin position som serieledare.