Skegrie BK - Janstorps AIF (3 - 1)
Match i Division 5 Skåne Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-04-29 kl 18:30
Arena: Snarringe IP

På fredag kväll möttes Skegrie BK och Janstorps AIF på Snarringe IP inför en tom läktare. Matchen dömdes av Toni Lazarevski med Elesaji Merovci och Timo Närhi som assisterande domare.
Redan efter tre minuter tog Skegrie ledningen genom Leon Meha, som nickade in bollen i mål. Janstorps kämpade på och lyckades kvittera i den 53:e minuten genom Casper Viktorsson.
Under den andra halvleken höjde Skegrie tempot och skapade flera farliga chanser framåt. I den 77:e minuten lyckades Hans Silow Håkanson ge Skegrie ledningen igen med ett kyligt mål och bara sex minuter senare utökade Robert Melander ledningen till 3-1 efter en fin passning från Leon Meha.
Matchen slutade 3-1 till Skegrie BK som nu befinner sig på en stark tredjeplats i Division 5 Skåne Södra, herrar medan Janstorps AIF ligger på åttonde plats.