Match i Division 5 Skåne Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-07 kl 13:00
Arena: Albäcksvallen A-plan
Publik: 67

På en solig lördags eftermiddag på Albäcksvallen A-plan, möttes FC City Trelleborg och Svedala IF i en spännande match i Division 5 Skåne Södra, herrar. FC City Trelleborg, som ledde tabellen efter fyra raka segrar, såg ut att dominera matchen från början och tog ledningen redan i den 3:e minuten genom Ahmed Ali.

Bara tre minuter senare, utökade FC City Trelleborg sin ledning till 2-0, genom Dardan Kastratis fjärde mål för säsongen. Svedala IF gav inte upp utan kämpade hårt, och i den 28:e minuten lyckades de reducera genom Simon Inghedens mål till 2-1.

Innan halvtidsvilan gjorde FC City Trelleborgs Haris Rozajac ett nickmål i den andra tilläggstiden, vilket höjde stämningen i publiken och gav laget ledningen 3-1.

I den andra halvleken fortsatte Svedala IF att pressa hårt. Robin Eriksson lyckades göra ett mål på en nick i den 65:e minuten, vilket reducerade FC City Trelleborgs ledning till 3-2.

Men FC City Trelleborg ville avsluta matchen med en seger. I den 73:e minuten gjorde Ali El-Dawi ett mål som gav laget en bekväm seger 4-2. FC City Trelleborg fortsätter att leda tabellen efter sin femte seger i rad, medan Svedala IF tappar till femte plats i tabellen. Domare Kasper Nilsson och hans assisterande domare Oskar Norstedt och Elvid Imsirovic gjorde ett utmärkt jobb på planen, medan publiksiffran på 67 njöt av en spännande match.