Match i Division 5 Skåne Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-07 kl 15:00
Arena: Höllvikens IP A-plan
Publik: 50

Matchen mellan FC Näset och BK Skansen på Höllvikens IP A-plan blev en intensiv och spännande batalj inför en publik på 50 personer. Domaren Ali Fakhro höll i taktpinnen och assisterades av Anel Imsirovic och Amel Mutic.

FC Näset, som hade imponerat med tre raka segrar innan matchen, mötte ett BK Skansen som låg strax under dem i tabellen. Det skulle visa sig bli en tuff match för hemmalaget.

Det dröjde fram till den 61:a minuten innan första varningen kom, och det var BK Skansens Phelix Nilsson som drog på sig det gula kortet. Sedan fortsatte det att vara tätt mellan lagen, men det var BK Skansen som kom att göra målen.

I den 80:e minuten tog BK Skansen ledningen genom Anton Möller, och bara några minuter senare utökade de sin ledning till 2-0 genom Johan Hellström på straff.

Trots att FC Näset kämpade in i det sista lyckades de inte komma tillbaka in i matchen, och BK Skansen kunde ta med sig tre poäng hem. Matchen avslutades med en varning till BK Skansens Gustav Lindquist i den 90:e minuten.

Efter matchen flyttade FC Näset ner till plats 3 i tabellen, medan BK Skansen klättrade upp till plats 4. En stark insats av båda lagen, men det var BK Skansen som kunde jubla över segern denna gång.