Match i Division 5 Skåne Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-24 kl 19:00
Arena: Höllvikens IP A-plan
Publik: 40

Matchen mellan FC Näset och Genarps IF på Höllvikens IP A-plan blev en riktig målfest som slutade oavgjort 3-3. Genarps IF tog ledningen redan i den 19:e minuten genom Anton Nilsson, som också gjorde sitt tredje mål för säsongen. Joacim Johansson utökade sedan ledningen till 2-0 i den 33:e minuten.

FC Näset reducerade innan halvtid genom Marcus Danielsson som nickade in bollen i mål, vilket gav laget ny energi inför andra halvlek. I den 60:e minuten kvitterade Hampus Björkegren för FC Näset och bara några minuter senare tog laget ledningen genom Benjamin Oliveros.

Genarps IF gav dock inte upp och i den 80:e minuten lyckades Emil Mårtensson kvittera till 3-3. Trots frenetiska försök från båda lagen lyckades ingen avgöra matchen och domaren Elvid Imsirovic blåste av matchen vid full tid.

Med detta resultat behåller FC Näset sin sjätte plats i tabellen medan Genarps IF fortsätter att kämpa för sin första seger i årets serie. Publiken på plats, som bestod av 40 personer, bjöds på en underhållande match med många målchanser och spännande ögonblick på planen.