Match i Division 5 Skåne Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-04 kl 15:00
Arena: Höllvikens IP A-plan
Publik: 50

Matchen mellan FC Näset och Janstorps AIF på Höllvikens IP A-plan bjöd på en spännande tillställning inför en publik på 50 personer. Domaren Ali Fakhro höll i taktpinnen med assistans från Hassan El-Dawi och Timo Närhi.

Redan efter två minuter tog FC Näset ledningen genom Markus Swane, som därmed gjorde sitt femte mål för säsongen. Swane fortsatte att vara het och ökade på till 2-0 i den 16:e minuten. Janstorps AIF fick en tuff start, men reducerade till 2-1 genom Hampus Ylinen på straff i den 24:e minuten.

I den andra halvleken fortsatte Janstorps AIF att pressa och Casper Viktorsson kvitterade till 2-2 i den 53:e minuten, med sitt sjätte mål för säsongen. Trots flera varningar på båda sidor och en intensiv sista del av matchen lyckades inget av lagen göra fler mål.

Efter 90 minuter stod det klart att matchen slutade oavgjort 2-2. FC Näset försökte hålla undan för Janstorps AIF, men de lyckades inte behålla ledningen och tappade viktiga poäng i jakten på en bättre placering i tabellen. Efter matchen ligger FC Näset på plats 8 och Janstorps AIF på plats 7 i Division 5 Skåne Södra.