FC Näset - Anderslövs BoIK (1 - 0)
Match i Division 5 Skåne Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-08-13 kl 13:00
Arena: Höllvikens IP K1 konstgräs

Matchen mellan FC Näset och Anderslövs BoIK på Höllvikens IP K1 konstgräs blev en jämn och spännande tillställning. Trots att publiksiffran var noll var det en intensiv match där båda lagen kämpade hårt för att få med sig tre poäng.

Redan efter 7 minuter drog FC Näsets Erik Tillgren på sig en varning, vilket visade på att matchen skulle bli tuff och intensiv. I den 31:a minuten tog FC Näset ledningen genom Gabriel Mattsson, som satte in en fin frispark och gjorde sitt sjätte mål för säsongen. Anderslövs BoIK hade svårt att komma till farliga målchanser och hade svårt att hota FC Näsets försvar.

Anderslövs BoIK kämpade på och fick en del chanser mot slutet av matchen, men lyckades inte få in bollen bakom FC Näsets målvakt. I den 85:e minuten fick FC Näsets Erik Tillgren en möjlighet att utöka ledningen från straffpunkten, men Anderslövs BoIKs målvakt räddade straffen och höll laget kvar i matchen.

Matchen slutade med en knapp seger för FC Näset med 1-0 och laget fortsatte sin fina form i division 5 Skåne Södra. Anderslövs BoIK kämpade tappert men lyckades inte få med sig några poäng från mötet. Domaren Enes Kahrimanovic hade god kontroll på matchen och delade ut några varningar under matchens gång.

FC Näset fortsätter att imponera i serien och håller sig kvar i toppen av tabellen, medan Anderslövs BoIK får ta med sig erfarenheterna från matchen och fortsätta jobba på att ta poäng i de kommande matcherna.