Skurups AIF - Skegrie BK (1 - 0)
Match i Division 5 Skåne Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-03 kl 15:00
Arena: Skurups IP A-plan

Matchen mellan Skurups AIF och Skegrie BK på Skurups IP A-plan blev en jämn och intensiv tillställning. Trots att publiksiffran var noll fanns det inget brist på spänning på planen.

Det var Skurups AIF som tog kommandot från start och skapade flera farliga chanser framåt. Skegrie BK försvarade sig dock väl och höll emot bra i den första halvleken.

I den 17:e minuten drog Sonny Johnsson på Skegrie BK på sig en varning efter en hård tackling. Skurups AIF fortsatte att pressa på men hade svårt att överlista Skegrie BK:s målvakt.

I den andra halvleken fortsatte Skurups AIF att trycka på och till slut gav det utdelning. I den 83:e minuten lyckades Rasmus Sandén göra mål för hemmalaget, vilket blev matchens enda mål. Det var Sandéns tredje mål för säsongen och gav Skurups AIF en välbehövlig ledning.

Efter målet försökte Skegrie BK att kvittera men Skurups AIF stod emot bra och höll tätt i försvaret resten av matchen. Matchen slutade 1-0 till Skurups AIF, vilket innebar tre viktiga poäng för laget i jakten på en högre placering i tabellen.

Efter matchen möttes lagen av viss tacksamhet och respekt för varandras prestationer, och Skurups AIF kunde fira en välförtjänt seger.