Match i Division 5 Skåne Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-16 kl 18:30
Arena: Köpingeskolan, konstgräs
Publik: 44

Matchen mellan BK Skansen och Rydsgårds AIF på Köpingeskolan blev en spännande tillställning där båda lagen kämpade för att få med sig tre poäng.

Det var Rydsgårds AIF som inledde matchen starkast och redan i den 17:e minuten lyckades de ta ledningen genom Martin Holm. BK Skansen kämpade dock på och i den 74:e minuten lyckades de kvittera genom Carl Andersson. Rydsgårds AIF gav sig dock inte utan i den 84:e minuten tog de återigen ledningen genom Ahmad Ajouri.

BK Skansen visade dock prov på styrka och i den 86:e minuten klev Gabriel Norén fram och kvitterade till 2-2, vilket även blev slutresultatet. Båda lagen fortsatte att kämpa för ett avgörande mål men matchen slutade oavgjort.

Publiken på plats fick se en underhållande match med mycket kamp och flera målchanser åt båda hållen. Domaren Aleksander Todorovski höll en bra kontroll på matchen och fördelade även ett par varningar till spelarna.

Efter matchen står BK Skansen kvar på plats 3 i tabellen medan Rydsgårds AIF ligger kvar på plats 9. Båda lagen kan vara nöjda med en poäng var efter en välspelad match på Köpingeskolan.