Janstorps AIF - FC Näset (2 - 0)
Match i Division 5 Skåne Södra, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-25 kl 15:00
Arena: Kämpavallen A-plan

Det var en spännande match på Kämpavallen A-plan när Janstorps AIF tog emot FC Näset. Trots att ingen publik var på plats, var intensiteten hög på planen. Domare Halit Makolli inledde matchen och assisterades av Vlatko Kralev och Agro Aziz.

Janstorps AIF och FC Näset kämpade hårt för att vinna matchen, men det var Janstorps AIF som drog det längsta strået. På minut 72 slog Benjamin Nilsson en perfekt boll i nättaket och fick ledningen för Janstorps AIF med 1-0. Detta tog matchen till nästa nivå och FC Näset försökte återställa balansen, men var inte tillräckligt skarpa framför målet.

På minut 76 var det Robin Sippolas tur att göra mål för Janstorps AIF, vilket också var hans 16:e mål för säsongen. Detta innebar att Janstorps AIF tog en 2-0 ledning och fick kontroll över matchen. FC Näset gjorde allt för att komma tillbaka, men Janstorps AIF hade en stark defensiv som höll tätt.

Matchen slutade med en välförtjänt 2-0 seger för Janstorps AIF, som lyckades klättra upp till plats 5 i tabellen. FC Näset låg kvar på sin tidigare plats 8. Trots att publiken inte var på plats för att bevittna matchen, bjöd lagen på en imponerande fight med kvalitativt spel.