Match i Division 5 Småland Sydvästra, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-23 kl 16:00
Arena: Ryavallen, Ås
Publik: 50

I en enastående match på Ryavallen i Ås tog Västboås GoIF emot VTIF-Grimslöv för en spännande duel i Division 5 Småland Sydvästra. Inför en entusiastisk publik på 50 personer, med Alban Ala som domare och assistenter Arnel Dugonjic och Hamid Veladzic, skulle det snart visa sig att hemmalaget hade en riktig målfest på gång.

Redan efter 9 minuter tog Västboås ledningen genom Sebastian Nyström, som satte 1-0 och satte tonen för resten av matchen. August Gunnarsson ökade sedan på till 2-0 i den 33:e minuten innan han även gjorde 3-0 i den 59:e minuten. Anton Sveningsson ökade sedan på till 4-0 i den 63:e minuten, och Lucas Eriksson ökade sedan på till 5-0 i den 68:e minuten.

Men det var inte nog för Västboås, för i den 77:e minuten fullbordade August Gunnarsson sitt hattrick och satte 6-0 till hemmalaget. Med en imponerande målskillnad av 6-0 var det tydligt att Västboås var det bättre laget denna dag och tog med sig en välförtjänt seger.

Efter en underhållande match på Ryavallen kunde Västboås GoIF fira en övertygande seger med 6-0 mot VTIF-Grimslöv inför sina engagerade supportrar. En fantastisk prestation av hela laget som visade upp imponerande spel på planen och tog tre viktiga poäng i Division 5.