Match i Division 5 Södermanland, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-30 kl 19:00
Arena: Runavallen
Publik: 78

En intensiv match mellan Runtuna IK och Högsjö BK spelades på Runavallen i södra Sverige. Med en publik på 78 personer och Fanar Soror Francis i domarstolen började matchen med ett snabbt mål för Runtuna IK, gjort av nummer 11 Marcus Eriksson.

Efter bara några minuter fick Hampus Mokvist från Högsjö BK en varning, följt av en varning för Runtuna IK:s Ahmed Haider Kareem Al-Siweedi. Casper Bergström från Högsjö BK fick också en varning innan Filiph Hammarlind gjorde höjdarna från Högsjö sina första mål. Hans första mål gjorde matchen till 1-1 innan han och William Lönn sedan gjorde var sitt mål för Högsjö BK.

Under andra halvlek började Runtuna IK tröttna och fick två varningar, inklusive en andra varning för Alvin Persson som ledde till en utvisning. Emil Olsson från Högsjö BK drog nytta av situationen och gjorde två mål för sitt lag, vilket gav Högsjö en ordentlig säkerhetsmarginal. Albin Jonsson Dahlberg från Runtuna IK lyckades med en sista tröstmål för sitt lag medan Emil Olsson avslutade med Högsjös femte mål.

Till slut vann Högsjö BK matchen 5-2, med Fanar Soror Francis, Arman Rahimi och Malek Georges som domarbeklädnaderna för kvällen.