Match i Division 5 Södermanland, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-22 kl 19:00
Arena: Nykvarns IP 1
Publik: 37

Nykvarns SK mötte Råby-Rönö IF i en spännande match på Nykvarns IP 1 inför 37 åskådare på fredag kväll. Båda lagen gav allt på planen och matchen var tuff och intensiv. Domaren Fanar Soror Francis höll en bra ledning i matchen med assistans från Arman Rahimi och Zabihullah Eid Mohammad.

Matchen började med en tidig varning till Nykvarns tränare Peter Sunnergren. Råby-Rönö IF tog ledningen i den 56:e minuten genom en mål av Fredrik Cedergren vilket fick Nykvarns SK att kämpa ännu hårdare. Det dröjde inte länge innan Nykvarns SK kvitterade genom Linus Björk i den 61:a minuten.

Efter kvitteringen ökade tempot på planen och Råby-Rönö IF var tvungna att ta till hårda tag för att stoppa Nykvarns SK. I den 70:e minuten smällde Badou Cham in bollen i nätet och Nykvarns SK tog ledningen.

Råby-Rönö IF fortsatte kämpa men det hjälpte inte i slutändan. Nykvarns SK höll sitt grepp om matchen och Jesper Björk säkrade segern genom att göra ett mål i slutminuterna. Matchen slutade 3-1 till Nykvarns SK.

Det var en tuff match som visade upp båda lagen på sin bästa sida. Publiken på Nykvarns IP 1 fick se en spännande match med många målchanser och tufft spel från båda lagen.