Matchstart: 2023-09-23 kl 13:00
Arena: Ekhammarens IP
Publik: 30

Det var en spännande match mellan Näshulta GoIF och Runtuna IK på Ekhammarens IP denna lördag eftermiddag. Båda lagen började starkt och det dröjde inte länge innan första varningen delades ut till Daniel Paulsson från Näshulta och Jesper Alfredsson från Runtuna.

Efter en intensiv första halvlek var det Näshulta som tog ledningen genom en fin träff av Fredrik Danielson i den 60:e minuten. Men Runtuna gav sig inte och lyckades kvittera genom Anders Jernér i den 66:e minuten.

Det var en jämn match med chanser åt båda håll, men det var till slut Runtuna som kunde avgöra genom Jesper Tellström i den 76:e minuten.

Trots flera försök från Näshulta att kvittera höll Runtuna undan och kunde till slut ta med sig tre poäng hem. Matchen avslutades med en varning till Fredrik Nordin från Runtuna i den 92:a minuten.

Publiken på plats, som bestod av 30 engagerade supportrar, fick se en spännande och underhållande match som slutade 1-2 till Runtuna IK. Domaren Marios Troka hade fullt upp med att hålla koll på spelet, assisterad av George Vera Köhler och Hosein Ghazizadeh. Det var en eftermiddag fylld av fotboll och spänning på Ekhammarens IP.